Vestiging

Showroom/Kantoor
Winschoten
9672 DB
JP Riedelstraat 6
0597 - 870004
info@kuramo.nl

» Offerteaanvraag

Producten - Rolluiken

  • Heroal Rolluiken bieden u een hoge mate aan privacy.
  • Ideale oplossing als zonwering.
  • Inbraakvertragend.
  • Energiebesparend.
  • Hand of elektrisch bediend.
  • P.v.c. pantser of ge├»soleerd aluminium.

Er zijn verschillende methodes om rolluiken toe te passen.
  1. Nieuwbouw, hier kunnen de rolluikkasten meteen boven de kozijnen worden gemonteerd hiervoor hebben we een minikast die wordt direct op het kozijn bevestigd en bestaat volledig uit p.v.c. of een losse inbouwkast uit spaanplaat deze verdwijnt in de spouw en wordt aan de voorzijde gestuukt zodat hij met het zelfde materiaal kan worden afgewerkt als uw wand, onderzijde van de kast blijft van p.v.c. dit voor storingen. Beide kasten zijn geïsoleerd. Bij deze methode verdwijnt de rolluikkast achter de rollaag dus niet te zien aan de buitenzijde.

  2. Renovatie, hier bestaat ook de mogelijkheid om een minikast te plaatsen, dit houdt echter wel in dat u oude kozijn ook dient te worden vervangen en er moet ook voldoende hoogte aanwezig zijn want de minikast neemt toch snel een 19 cm weg in de hoogte van uw raam. De minikast is aan de buitenzijde ook te zien.

  3. Renovatie met een rolluikkast gemonteerd op de gevel, dit kan in de meeste bestaande situaties zonder dat er iets aan uw bestaand kozijn hoeft te gebeuren er moet alleen een gat van 10mm door de muur voor de bediening.