Vestiging

Rhede (Dld)
Bauzentrum EDZ
26899 Rhede
Industriestrasse 2

Contact per e-mail

Verkoopteam

H. Zuidema
0597-532598
06-15001585

H. Imminga
0598-626125
06-55804256
» Offerteaanvraag

Showroom

Onze shoroom is momeneel gesloten, dit door aanpassingen en verhuizing naar ons nieuwe pand in Winschoten. Deze werkzaamheden zullen vermoedlijk een aantal weken in beslag nemen. Wij houden u op de hoogte. Uiteraard zijn wij telefonisch en per mail gewoon bereikbaar.

 

 

Hier onder vindt u een kleine impressie van onze grote showroom in Rhede (Dld).

 

Deze showroom bevind zich in het E.D.Z. wat staat voor het "Ems Dollart Zentrum'' deze is gevestigd in Rhede (Dld) 2 km over de grens bij Bellingwolde. Onze Nederlandse adviseurs helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Hierbij kunt u denken aan het uitzoeken van de kleuren, modellen en profielen. Aan de hand van deze gegevens is het mogelijk u een vrijblijvende en passende offerte aan te bieden.

 

 

 

Wij hebben gekozen voor een showroom in dit Bauzentrum omdat het uitstekende mogelijkheden en faciliteiten bied op het gebied van bouwen. Er bevinden zich maar liefst 28 bedrijven in dit multi-functionele centrum en ze staan stuk voor stuk garant voor kwaliteit en dit is iets wat uitstekend past in ons oogmerk.

 

 

 

Wij tonen u in onze vestigingen hoe mooi kunststof kan zijn, verschillende modellen en uiteraard een verscheidenheid aan kleuren voorzien van een renolitfolie met houtnerf. Tevens vindt u in onze showroom in Rhede een rijkelijke keuze aan voordeurpanelen in diverse kleuren en uitvoeringen.

 

 

 

Bezoek onze vestiging in Rhede voor een scherpe prijs, onze offerte's zijn duidelijk gespecificeerd en overzichtelijk, kom dus snel langs voor een vrijblijvende offerte op maat, dit alles onder het genot van een kop koffie.

 

Zie openingstijden.